Endringer

Dere, jeg har en dårlig nyhet.. Datamaskinen min er ødelagt. Du kan tro en skrivelysten jente som meg var ganske langt nede når det skjedde. Dataen er noe av det kjæreste jeg har med meg på denne turen, sammen med kamerat. Jeg vet det er svært materialistisk av meg å si, men sånn er det. Men jeg håper og tror at det var en grunn til at det skjedde.

 

Dagen etter dataen ble full av væske startet med negative tanker og ikke mye håp. Vi satte oss i bilen klokken sju om morgenen, etter tre timer på øyet, for å kjøre til startstreken på en tredagers fjelltur. Jeg lukket øynene og prøvde å omstille tankene mine. Her er det jeg fant ut:

– det kunne vært verre, for eksempel om kameraet ble ødelagt

– det er bare en ting, som kan erstattes

– jeg kommer fra et fantastisk land som tilbyr fantastisk forsikring

– dette gir meg muligheten til å fokusere mye mer på skrivingen og utvikle meg mer som skribent 

 

Så nå blir det altså begrenset med bilder på bloggen. Litt mobilbilder kan jeg dele, men jeg skal heller ordne en skikkelig fotobombe når jeg har data igjen. Til da foreslår jeg at neste gang du kommer inn på denne bloggen for å lese noe av det visvaset jeg skriver burde du sette deg i godstolen, med teppe over beina og en varm tekopp i hendene. Og forhåpentligvis vil du nyte og forstå noe av det jeg skriver. *off, du legger opp til det nå Ragnhild-Mrie*

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s