Som å seile i et malleri

Kloke ord av min kjære reisepartner, Kristina. Milford Sound i Fjordlands Nasjonalpark er så vakkert som det ser ut som på bilder. Vi hadde bare litt for liten tid der så jeg rakk ikke å ta det helt innover meg.. Vi hadde likevel en spesiell opplevelse! Vi såg hvaler (som er svært skjeldent), fikk kjenne vannspruten i ansiktet og satt fremme på dekk og nøt idyllen. Det er absoultt en dag jeg kommer til å huske lenge. Naturen i dette landet er ubeskrivelig vakker. Får ikke nok!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s