Vårt første møte med New Zealand

Tre ord som beskriver mitt første møte med New Zealand: vennlighet, idyll og minneverdig.

Vi tok våre første skritt på New Zealandsk-jord i Christchurch sent en tirsdags kveld. Vi hadde allerede skaffet oss en vert (couchsurfing) og snill som han var hentet han tre trøtte jenter på flyplassen, selv om han hadde eksamen dagen etter. Han heter George og gjorde oppholdet vårt i Christchurch ti ganger bedre enn om vi hadde bodd for oss selv, det er jeg sikker på.

George bodde sammen med tre andre super hyggelige personer. De er nok noen av de snilleste, mest generøse menneskene jeg noen gang har møtt. De tok oss i mot med åpne armer, hjalp oss med å planlegge resten av ruten vår her i New Zealand, lot oss være en dag ekstra og viste oss steder rundt Christchurch som vi aldri hadde sett uten dem. Vi hadde det utrolig gøy og jeg kommer til å huske dagene vi hadde sammen i lang tid fremover. Jeg er evig takknemlig.

Christchurch i seg selv er nok ikke den mest spennende byen jeg har vært i, men det er nok mye på grunn av jordskjelvet som rammet byen i 2011. De jobber fremdeles med å gjenoppbygge byen. Men for all del, det er en koselig by som har gjort det beste ut av det de har. De har koselige cafér, et kjempekult kjøpesenter som de har bygd opp av containere og et veldig bra lørdagsmarked. Jeg vil likevel anbefale deg å reise til små steder rundt byen. Det er der idyllen og det spesielle befinner seg. Eller gå på fjellet, det er aldri feil.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s