Melbourne – nok en by jeg elsker

Det er rart.. Jeg har allerede vært i New Zealand i over to uker, men jeg har fremdeles ikke fortalt dere om de siste dagene vi hadde i Australia. Vi tilbrakte en kort uke i Melbourne, en by jeg selvfølgelig forelsket meg i med en gang. Kule cafér, spennende butikker, gatemusikkanter på hvert hjørne, hyggelige mennesker og en god atmosfære i byen. Jeg tror jeg skal la bildene tale for seg denne gangen, men det er absolutt en by jeg anbefaler deg å reise til. Gå rundt i sentrum og hør på musikken, reis til Fitzroy og spis på en koselig café, dra på en rooftop-bar på kvelden og se tusenvis av blinkende bylys under deg, og dra på et av de mange spennende museumene som byen byr på. Det er en hel del å gjøre i Melbourne, det spørs om jeg må ta turen tilbake en gang.. 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s