Ny reise, ny blogg

Jeg har reist ut i verden igjen og har også denne gangen tenkt å skrive ned noen av tankene mine, erfaringer og opplevelser. Jeg vil dele bilder, minner og følelser. Men en ny reise fortjener en ny start, og en ny blogg. Denne gangen kan du følge meg på ragnhildmarie.com. Det er ikke mange innlegg der enda, for jeg har ikke hatt tid eller hjernekapasitet til å sette meg ned å tenke over alt jeg har opplevd.. Australia har gitt meg så utrolig mye og jeg vil forsikre meg om at jeg formidler det på riktig måte.

Jeg lover å oppdatere dere snart.
Klem til dere alle fra en lykkelig jente i Australia

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s