Med snuten mot verden

Beina verker. Tankene svirrer. Magen vil ha mørkt brød. Pengene er borte. Huden er gyllenbrun. Dagbok nr 2 er full. Hode er høyere. Håret er blondt. Armen er full av armbånd. Lengselen etter sin egen seng er stor. Foretrekker spisepinner fremfor gaffel. Smiler av å tenke på alle opplevelsene og menneskene på veien. Vokubularet er utvidet. Savner bjeffingen til hunden. Planlegger neste tur. Får vann i munnen av å tenke på mammas nystekte boller. Bruker ikke sminke. Tenker på engelsk. Savner klesskapet. Nyter varmen. Savner fjellene. Vant til en kaotisk trafikk. Tenker på hvor store forskjellene er. Smiler over de små tingene. Er takknemlig. Har ikke flere ord.

Du er snart hjemme.
 


Dette skrev jeg på flyet hjem fra Bangkok for et kort år siden. Jeg satt der sliten og overveldet, med et ødelagt halebein etter en scooterulykke og kvalm etter en matforgiftning. Likevel så lykkelig, full av liv og med en godhetsfølelse i kroppen. Den følelsen er jeg nok en gang på jakt etter. Jeg setter snuten mot verden, og jeg håper du vil følge meg. Hvor lenge jeg blir borte, akkurat hvor jeg drar og hvordan reisen blir – vet jeg ikke, men det finner jeg ut. Jeg tar hver dag som den kommer, og jeg gleder meg. Jeg har hatt en supert år her hjemme, jeg har fått nye utrolige venner, jeg har hatt en super jobb som har utfordret meg og lært meg mye. Jeg har vært i London, Oslo og Bergen, jeg har vært på fine fjellturer og jeg har vært med venner og famlie. Men nå er jeg klar for å leve i en sekk, føle meg skitten og jordnær igjen.

Første stopp: AUSTRALIA!

Reklamer

Én kommentar

  1. Synne Aarø Lange · oktober 14, 2015

    SAVNER DEG ALLEREDE!!!!Omg, hvordan skal dette gå? Men herrefred så glad jeg er for å få lese tekstene dine og se bildene dine igjen. Du er så dyktig!!!! Blir så stolt.

    Gleder meg til du kommer hjem igjen, hehe. Neida, gleder meg på dine vegne til turen. Men hallo! Det blir hardt å ikke bare kunne ringe deg når som helst, så kanskje jeg gjør det selv om tidsforskjellen. Jaja. Sånn er det bare.

    Men åh! At du har nettside oppe å går igjen.. Jeg elsker det.

    Hilsen din største fan.PS: adios amigo, vi ses min venn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s