Elsker (å hate) Oslo

Av til trenger man å komme seg bort litt. Oppleve nye ting, gå på museum, danse på konserter, sitte på cafe, spise god middag med noen man er glad i og bare nyte solen som varmer. Det var akkurat det jeg har gjorde i helgen, og selv om det ikke ble lengre enn til Oslo så gjorde det ufattelig godt. 

Det blir ofte slik at man tenker at for å «reise bort» så må man reise utenfor landets grenser, eller jeg tenker hvertfall slik. Men hver gang jeg besøker Oslo så får jeg en frihetsfølelse og jeg forelsker meg mer og mer i byen. Vi er heldige som har en så koselig, trygg og fin hovedstad som vi har. Ikke alle ser det fordi de er for opptatt av å trave opp og ned Karl Johan, men om man tar seg tid til å gå langs Aker brygge en solskinnsdag eller sitte på en utecafé på Grünerløkka så er det ikke vanskelig å forstå hvorfor mange elsker Oslo. 

Helgen ble brukt på venner, shopping, konserter og utstillinger. Stakkars oss som bor i Oslo er en veldig fin utstilling som tar for seg akkurat det med hvor fin byen egentlig er, selv om de fleste av oss elsker å hate Oslo. Utstillingen befinner seg også i et bygg jeg kunne tenkt meg å bo i, sånn at dere vet det. Astrup Fearnly er også et kult museum å besøke, om man liker uforklarlig kunst da selvfølgelig. Eller om man bare liker å nyte livet på Tjuvholmen. Oslo har mye å by på dere, man må bare finne det.

Kamera var med hele tiden, men jeg var for opptatt med å nyte friheten at jeg ikke tok et eneste bilde. Men telefonen inneholder heldigvis en del øyeblikksbilder så det får være godt nok for denne gang.

Ellers så har jeg bestemt meg for å prøve meg på dette med blogging igjen. Jeg føler at jeg har en del å skrive om og jeg håper denne «bloggen» kan være med på føre meg på rett vei her i livet. Det er ikke lett å være en usikker jente fra en liten bygd som skal prøve å finne ut hva hun skal gjøre med livet sitt, men man vet aldri når eller hvor svarene på alle spørsmålene dukker opp. Kanskje blir det akkurat her.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s