Det kjæreste jeg eier

IMG_7025.JPGIMG_7026.JPGIMG_7024.JPGIMG_7027.JPGIMG_7029.JPGIMG_7030.JPG

Det er ganske materialistisk å si det, men jeg tror telefonen, og kameraet mitt, er er det kjæreste jeg eier for øyeblikket. De er begge fulle av bilder fra de siste ukene med reising. Bilder som jeg kommer til å ta vare på for resten av livet. Jeg elsker jo foto. Jeg mener at det er en fantastisk måte å uttrykke seg på og at bilder kan vekke sterke følelser i oss mennesker. Det går ikke en dag uten at jeg prøver å fange de følelsene jeg har i meg i et bilde. Også er det jo en fantastisk måte å vise dere litt av hva jeg opplever!

Reklamer

Én kommentar

  1. Astrid Reistad · november 12, 2014

    Ingen tvil om at du må ta godt vare på bilda fra denne turen ! Stor verdi i dei ! 🙂 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s