Kjære mamma

I dag sendte jeg opp en lanterne for deg. Du fortjener så utrolig mye mer, men det var et lite tegn på hvor mye du betyr for meg og hvor takknemlig jeg er for alt du har gjort for meg i løpet av mitt 19 år lange liv.

Takk for at du knøt skolissene mine da jeg var liten. Takk for at du hjalp meg med leksene når jeg ikke forstod. Takk for at du vet hvor alt er. Takk for at du øvelseskjørte med meg de samme veiene opp igjen og opp igjen. Takk for at du hele tiden støtter meg. Takk for at du koker eggene akkurat slik jeg liker dem. Takk for at du var med meg da verden virket så mørk. Takk for at du lar meg reise ut i verden. Takk for at du holder ut med meg. Takk for at du gir meg en klem når jeg trenger en. Takk for at du baker boller til frokost. Takk for at du tror på meg. Takk for at du er den du er.

Jeg håper jeg en dag blir like godhjertet, fin og sterk som du er. Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er i deg, mamma. Du betyr alt for meg.

-Ragnhild-Marie, 08/11/14

IMG_0432.JPG

IMG_0431-1.JPG

IMG_0430-0.JPG

Reklamer

8 kommentarer

 1. Astrid Reistad · november 10, 2014

  Nei men kjære vene da. No blei eg kort og godt mållaus !!!!!! Derfor får EIT ord dekke det heile …… TAKK …….

 2. Synne · november 10, 2014

  Alle elsker Astrid og bollene hennes.
  Og du er faktisk like godhjertet, fin og sterk.

  • Ragnhild-Marie · november 14, 2014

 3. Astrid Reistad · november 11, 2014

  HEILT ENIG med deg Synne!Ho treng ikkje vente på å BLI noko ho allereie ER ! 🙂 🙂 🙂

 4. Inger lise Frøystadvåg · november 11, 2014

  Å du verden for nydelige ord😊 eg er heilt enig i din beskrivelse av di flotte og gode mor, og det går berre meir og meir opp for meg kor mykje du liknar på henne!!! God klem frå Inger-Lise

  • Ragnhild-Marie · november 14, 2014

   Ja, det er litt av ei dame! Og tusen takk for det, Inger Lise 🙂 Håper du har det bra! Stor klem fra meg

 5. rnerheim · november 11, 2014

  En verdig måte å være takknemlig på.. Fine ord kan aldri sies for ofte..

  Klem fra pappa.

 6. Lisa Marie · november 30, 2014

  Så utrolig fint skrevet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s