Ta beina fatt

Jeg har tenkt litt på hvilke reisetips jeg burde gi dere. Jeg burde vel egentlig anbefale alle mulige restauranter, templer og plasser dere burde reise til, men mitt reisetips er veldig enkelt. Gå.

Jeg kan ikke begynne å fortelle dere hvor mange fine plasser, mennesker og øyeblikk jeg har opplevd mens jeg har gått. Det å gå ut i en by, se seg rundt, finne områder du liker, områder du ikke liker, sette seg på søt cafe for å se på menneskene og deretter gå enda mer, det er da jeg føler at jeg virkelig blir kjent med en sted. Det å gå fra et område til et annet og hele tiden oppdage nye steder er en utrolig fin måte forstå en by på.

Å gå er også min måte å takle alt mulig på. Hvis jeg er lei meg, går jeg. Hvis jeg er sint, går jeg. Hvis jeg kjeder meg, går jeg. Det gjorde jeg i dag også. De siste dagene har vært litt vanskelige. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er visst litt vanskeligere å være «alene» hele tiden enn det jeg trodde det ville bli. Jeg elsker jo å være alene, men jeg har forstått at det forskjell fra å være alene hjemme og være alene på andre siden av jordkloden. Min løsning var da å gå. Med musikk på ørene, solen brennende på ryggen, smilende thailandske mennesker på lasteplanene som kjørte forbi og med en mild bris i ansiktet, forstod jeg at livet er ganske bra likevel.

Mens dere går burde dere kanskje ha noe som viser at dere går rett vei. Mitt andre reisetips er derfor appen «citymaps2go». Med den kan du laste ned kart fra hele verden og hele tiden ha GPS, uten å bruke Internett (!). Den appen har gjort at jeg har følt meg utrolig trygg i hver eneste by jeg har vært i.

Så da er det bare å ta beina fatt, da dere. Utforsk den byen, det området, det landet du er i. Du kommer til å se så utrolig mye fint. Stol på meg.

IMG_6827.JPGIMG_6826.JPGIMG_6828.JPG

Reklamer

2 kommentarer

  1. Astrid Reistad · november 5, 2014

    Stoler på deg ! 🙂 🙂 .

  2. Synne · november 7, 2014

    skal busse rundt i london i morgen. og garra gå også. hvertfall inne på museum. det er jo busstopp overalt. og det var bra at du(jeg) minte meg på, for jeg må lade iPoden. takktakk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s