Bangkok

Om man reiser flere sammen, har mye penger og ikke er lei av å gå i tempel er Bangkok en veldig fin plass å reise til. Om man er en sliten backpackere med lite penger som er lei av tempel, er det ikke verdens beste plass å reise til.

IMG_0347.JPG

IMG_0346.JPG

IMG_0341.JPG

IMG_0342.JPG

IMG_0370.JPG

IMG_0365.JPG

IMG_0368.JPG

IMG_0371.JPG
Jeg liker Bangkok, det gjør jeg virkelig. Jeg føler bare ikke at jeg blir like inspirert av denne byen som av for eksempel Hongkong. Jeg er funnet ut at jeg bedømmer stedene jeg besøker etter tre kategorier. 1. En plass jeg kunne bodd, 2. En plass jeg blir inspirert av og 3. En plass det er greit å besøke. Bangkok går under kategori 3.

Bangkok en spennende by med mye historie, men mest av alt er det en motemekka. Jeg elsker jo å shoppe og jeg elsker å føle meg motebevisst, men livet som backpackere tillater ikke akkurat det. (Noe jeg bare har godt av). Jeg skal derimot innrømme at mer enn av og til har gått inn i klesbutikker bare for å prøve klær. Det handler jo om de små gledene i livet.

Jeg bodde selvfølgelig i shoppingparadis, Siam Square, så der brukte jeg mesteparten av tiden min. Det er mye å se, og mye å prøve. Ellers er Grand Palace er sted jeg virkelig anbefaler å reise til. Detaljene på bygningene er utrolige. Lumphini Park er også et sted man kan reise til. Min gultly pleasure mens jeg har vært ute å reist er å finne meg en park, og bare sitte der. Jeg elsker å kunne slappe av, skrive i dagboken min og se på alle menneskene som subber rundt. Åh, det er godt.

IMG_0348.JPG

IMG_0351.JPG

IMG_0350.JPG

IMG_0349.JPG

IMG_0356.JPG

IMG_0352.JPG

IMG_0354.JPG

Dagene i Bangkok har gått opp og ned, men jeg opplevde mye fint mens jeg var der. For eksempel;
-jeg så en munk lese «Mens healt magazine», noe jeg syns var veldig morsomt
-en hyggelig politimann kom opp til meg i parken og sa at norsk fotball var veldig bra
-jeg har funnet mye jeg kan kjøpe som julegaver
-jeg har vært på kino, hvor man måtte stå under nasjonalsangen og hylle kongen
-en nydelig liten jente i «slum»-området vinket til meg
-jeg har vært på marked, noe jeg elsker
OG, jeg fant smultringer!!

IMG_0361.JPG

IMG_0359.JPG

IMG_0360.JPG

IMG_0362.JPG

IMG_0344.JPG

IMG_0343.JPG

IMG_0345.JPG

IMG_0358.JPG

IMG_0357.JPG

Reklamer

3 kommentarer

 1. Astrid Reistad · november 2, 2014

  Prøvde du TA-XI n 4689 ? 🙂 🙂 Er så fasinert over ledningsnettet i desse landa eg :-). Mange spennende bilder ! På butikkane blir det : «Berre sjå, ikkje kjøpe» no da 🙂

  • Ragnhild-Marie · november 3, 2014

   Nei, blei ikkje den, men fikk prøve en anna en 🙂 Blir ikkje mykje shopping nei!

 2. Synne · november 4, 2014

  hahahaha!

  elsker det siste bildet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s