En lang togreise

Jeg vil si at jeg har tatt min del av tog på denne reisen. Jeg har tilbrakt over 250 timer i disse avlange kabinene. Jeg gikk på mitt første tog i St. Petersburg og gikk av mitt siste i Hongkong. Det har vært litt av en reise og det er mange mil jeg legger bak meg. Jeg har sittet blant skalla russere og jeg har spist nudler flere ganger enn jeg kan telle på to hender. Jeg har sovet i samme kabin som en gammel kinesisk mann og jeg har delt noen uforglemmelige øyeblikk med fantastiske mennesker. Det har vært togturer som har latt meg fundere, reflektere, le og lære. Jeg er en annen person etter å ha gått av mitt siste tog, enn jeg var da jeg gikk på mitt første.

Jeg har sett mye suse forbi vinduene. Alt fra små sibirske landsbyer, mongolsk slettelandskap i solnedgangen og kinesiske storbyer. Jeg har sett mange ulike mennesker gå av og på togene, og jeg har lært mye om de ulike kulturene. Livet på togene har vært fint og enkelt, men også intimt og utfordrende. Du lærer ikke bare mye om deg selv, men også om alle andre.

Nå er det (heldigvis) tid for en forandring. Nå skal jeg sveve høyt over skyene og se ned på alle de vakre stedene. Problemet er jo at å fly blir en kjedelig affære for meg nå.

IMG_0215.JPG

IMG_0126.JPG

IMG_0093.JPG

IMG_0081.JPG

IMG_0294.JPG

IMG_0291.JPG

IMG_0292.JPG

IMG_0293.JPG

IMG_0259.JPG

Reklamer

2 kommentarer

  1. rnerheim · oktober 24, 2014

    Ikkje en dag uten lesing av bloggen din. Artig å følge deg, – du gir oss innlevelse og underholdning.
    God tur videre… klem fra pappsen..

  2. Astrid Reistad · oktober 25, 2014

    LITT større forhold enn på togstasjonen på Åndalsnes dette ! 🙂 :-). No trur eg virkelig uttrykket » Jeg er hva jeg er, hva jeg ser og forstår, men langt fra den same i dag som i går» kjem til sin rett. :-). God tur til nye opplevelser ! Klem fra mamma

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s