Takk.

Jeg ville bare takke alle sammen for de fine tilbakemeldingene jeg har fått på det jeg skriver og de bildene jeg tatt. Jeg har ikke tid eller Internettkapasitet til å svare på alle, men jeg vil at dere skal vite at det virkelig betyr mye for meg.

Jeg vil ikke være en av de som later som at det å reise er bare hygge og gode stunder. Å reise er det beste jeg vet, men av og til, en sjelden gang, det verste. Når du er så syk at du kunne vært sengeliggende i flere dager, men likevel må ut for å veksle penger og vaske klær, er ikke det å være langt hjemmefra det beste. Når du i tillegg ikke har noen kjente å snakke med fordi Internett ikke vil være på din side, er alt du kan tenke «jeg vil hjem».

Men det er rart hvor mye mamma sin stemme, gode ord fra sin bestevenn og fine tilbakemeldinger på en blogg som jeg var usikker på om jeg ville ha kan gjøre med deg i slike øyeblikk. Etter et par ord føler jeg at kroppen ble fylt med ny energi og at jeg er klar for å fortsette på det eventyret som ligger foran meg. Det er jo dette jeg elsker. Å hele tiden oppdage nye steder, se solen skinne litt annerledes gjennom trærne fra sted til sted og se mennesker leve på ulike måter. Det er det som får meg til å innse hvor fint livet er og hvor heldige vi er som bor på denne fantastiske grønnblåe klumpen.

Etter flere vanskelige år har jeg også lært meg å omfavne det spennet av følelser som vi mennesker har mulighet til å føle. Jeg har vært langt opp, langt nede og mye midt på treet. Jeg har lært at det er denne berg-og-dal-banen som gjør livet spennende. Jeg har grått på en gate i Russland, jeg har ledd i en toppetasjen i Mongolia og jeg har vært sint på et marked i Kina. Det er slike øyeblikk jeg kommer til å huske, og det er jeg glad for.

Så igjen, tusen takk for alle fine ord. Det er gøy at så mange følger med meg og setter pris på det jeg skriver! Jeg skal forsette å gjøre så godt jeg kan.

IMG_0152.JPG

Currently playing: Husk at livet går fort av Kråkesølv

Reklamer

4 kommentarer

 1. Astrid Reistad · oktober 17, 2014

  Fint og ærlig skrevet ! Always with you

 2. Kristina · oktober 17, 2014

  Du e så fantastisk fin både på utsida og innsida, og du får det så utrolig godt fram gjennom det du skriv. I har ikke ord i ass. Vanvittig stolt av dæ

 3. rnerheim · oktober 18, 2014

  Det er vi som skal Takke, Deg, – for at du er den du er og gir oss så mye tilbake. Uten deg hadde vi ikke fått oppleve dette, sammen med Deg. Du gir av deg selv, på en fin og oppriktig måte. Vi opplever at alle som følger deg, – kjenner deg, – har bare superlativer å gi tilbake.. Godt å vite at det går bra med deg der ute, gjennom de reisefortellingene som du publiserer.
  Du formidler så godt, at vi opplever det som en reise, sammen med deg.. God tur videre.. vi følger spent med hva som kommer.. Klem fra Pappa.

 4. Torill G. · oktober 19, 2014

  God tur videre Ragnhild Marie! Syns du er kjempetøff som drar rundt i verda på denne måten! Og du formidler det du opplever på en flott måte. Pass godt på deg selv!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s