En moderne storby

Jeg er en person som forelsker meg i hver eneste plass jeg besøker og Shanghai var intet unntak. Atmosfæren i byen var fantastisk. Byen er ikke lik Beijing eller Xi’an, selv om du også her finner de små gatene hvor kineserne sitter på krakker og spiser nudler. Her var bybildet mer preget av skyskrapere og engelske bygninger fra den tiden britene eide Kinas største by. Et øyeblikk befinner du deg midt blant stirrende kinesere, et annet i en stille, moderne gågate og i neste i en folksom shoppinggate hvor det kryr av vestlige ansikter.

Shanghai har virkelig alt. Tre dager var ikke nok, men det er bedre enn ingenting. Jeg fikk hvertfall besøkt verdens høyeste oberservasjonsetasje mens jeg var der. 473 meter hvor bakken befant den seg.

IMG_0227.JPG

IMG_0205-1.JPG

IMG_0219.JPG

IMG_0218.JPG

IMG_0217.JPG

IMG_0223.JPG

IMG_0220.JPG

IMG_0222.JPG

<IMG_0225.JPG

IMG_0204.JPG

IMG_0203.JPG

IMG_0200.JPG

IMG_0201.JPG

IMG_0202.JPG

2 kommentarer

  1. Inger-Lise Frøystadvåg · oktober 16, 2014

    Det e berre utrulig kjekt å følge dej og lese om dine opplevelser. Og slike fantastiske bilder då. Heile familien her gleder seg over dei!! Kjekt å sjå kor fornøgd du ser ut også. Kos dej vidare!! Klem frå Inger-Lise

  2. Synne · oktober 22, 2014

    bloggen din er mer inspirerende enn jeg noen gang kunne forestilt meg at den skulle være. du overgår jo alle håpene mine. woho! har SÅ lyst til å reise når jeg leser og ser her. reiser muligens helt til clapham på fredag(30 min). eksotisk? hæ?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s