St. Petersburg

Jeg skal ærlig innrømme at forventingene mine til St. Petersburg var lave. Hvorfor vet jeg ikke helt, men Putin har vel påvirket meg. Etter å vært her i et par dager må jeg likevel si at byen imponerer mer og mer for hvert gatehjørne jeg runder. Her er det ungdommer med stil, kule cafer, opplyste bygninger og spente familier i kanalbåter. Det er skalla russiske menn med bart og senipen på skeiva. Det er nydelige parker og majestetiske palass. Det er unge damer med hæler høyere enn hva som er menneskelig å gå i, og gamle damer med skaut som bare snakker til deg på russisk. St. Petersburg er mye mer enn jeg trodde det skulle være. Det er en moderne by med mye historie – aka perfekt fotomateriale.

IMG_0058.JPG

IMG_0061.JPG

IMG_0060-0.JPG

IMG_0059-0.JPG

IMG_0062-0.JPG

IMG_0063.JPG

IMG_0065.JPG

IMG_0064.JPG

IMG_0067.JPG

IMG_0068.JPG

IMG_0066.JPG

IMG_0069-0.JPG

IMG_0070.JPG

IMG_0074.JPG

IMG_0072.JPG

IMG_0073.JPG

IMG_0076.JPG

IMG_0075.JPG

IMG_0077.JPG

Forresten, jeg er Ragnhild-Marie Nerheim. En 19 år gammel jente fra en liten plass i Møre og Romsdal kalt Vestnes. Jeg er nå ute på første etappe av en «jorda rundt»-reise som starter i St. Petersburg og ender i Dubai. Jeg skal legge ut bilder og skrive noen ord så ofte jeg greier på denne «bloggen»!

Reklamer

7 kommentarer

 1. Anne HøgsethHøgseth · september 29, 2014

  Veldig kjekt å Kunne følge deg på på din reise. Du har en unik formiddlingsevne og jeg ser frem til å kunne ta del i ditt liv og dine opplevelser i tiden fremover. Stor klem fra Anne Mari.

 2. Inger-Lise Frøystadvåg · oktober 2, 2014

  Hei Ragnhild Marie. Du e berre kjempeflink med ord og tek nyyydelige bilder. Heile familien her følger deg spent og koser oss over både tekst og bilder. Lykke lykke til videre!! Klem frå Inger-Lise

 3. Reidar Stangenes · oktober 9, 2014

  Hei, Ragnhild Marie! Mye av dette har vært min drøm i over 50 år. Du gjør det eneste rette, realiserer dine drømmer! Jeg gleder meg til å følge med på resten av turen. Mvh Reidar S

  • Toril F.Sætre. · oktober 25, 2014

   Hei.kjempeartig å følge deg på reisa di.Du skriver så FANTASTiSK godt,så jeg lever meg inn i din verden.Kjekt at du deler dette med oss.Ønsker deg en fortsatt go reise.Ta godt vare på deg selv og nyt opplevelsene.Klem fra Toril(arbeidskollega og venn med mammaen din.

   • Ragnhild-Marie · oktober 27, 2014

    Tusen takk! Godt å høre at noen setter pris på det jeg skriver. Det gjør det enda morsommere 🙂 Håper alt er bra hjemme!

 4. Sissel Reistad · oktober 26, 2014

  Hei,spennende å «vere med» på tur Ragnhild Marie. Du er ei kjempe tøff jente.Hilsen tante på Vågstranda

  • Ragnhild-Marie · oktober 27, 2014

   Tusen takk, tante Sissel!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s